„Ботев-Пловдив” направи символична обиколка в подкрепа на хората страдащи от рядката диагноза наследствен ангиоедем

Футболистите на Ботев-Пловдив подкрепиха информационната кампания„Измини път или изкачи връх и го посвети на семействата засегнати от рядката диагноза наследствен ангиоедем”. Облечени с тениски с логото на Асоциация НАЕ  с призива „Твоята подкрепа е живот за нас”, направиха символична обиколка на централния терен на „Футболен комплекс Ботев 1912”. От жълто-черния клуб бяха подготвили подаръци за членовете на организацията.

С този жест те показаха своята социална ангажираност към хората засегнати от редки диагнози и изказаха  своя призив за да се включат и техните фенове в тази инициатива.

Лятото е много подходящо време за походи в планината и по приказни български дестинации. Какво по-красиво изживяване от  това да посетиш любимо място и да го превърнеш в кауза за  една група хора, които много  трудно  могат да си позволят този лукс. Болните с рядката диагноза придобит и наследствен ангиоедем получават периодично непредсказуеми отоци и дори  най-краткото пътуване или почивка се превръща в едно огромно предизвикателство за цялото семейство. По време на похода със снимки и клипчета публикувани в социалните мрежи,  всеки има възможност да покажете своята съпричастност,  към страдащите от НАЕ.  Изпратените  снимки и клипове ще бъдат публикувани в сайта и фейсбук страницата на организацията . Бъдете съпричастни и подкрепете кампанията .

За връзка с организацията:

0878 518267

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*