Специална награда „Посланик на доброто”, за дейността на Асоциация НАЕ от Здравко Димитров- кмет на гр. Пловдив

„Щастлив съм, че за поредна година ще отдадем заслуженото внимание на добрите хора в града ни. Акцията за търсене на добрите хора се провежда вече цели 9 години в Пловдив, но тя нямаше да бъде възможна без огромното съдействие на организатора на инициативата Йорданка Петкова. Нейният дух и желание за откриване на доброто в града ни правят инициативата толкова успешна, за което й благодаря.”

С тези думи на г-н  Здравко Димитров се откри тържествената церемония за награждаването на добрите хора в гр. Пловдив, след мащабната акция „ Пловдив- град на доброто”.

„Бях свидетел на това как като един ембрион, идеята , с която дадохме началото на търсенето на добрите хора, днес се е превърнала в едно пораснало 9-годишно дете. Благодаря на всички, които са допринесли с делата си за това събитие и открояване на доброто“, поздрави организаторът на инициативата „Най-добрия човек“ Йорданка Петкова  председател на Асоциация НАЕ.

„Благодаря на всички пловдивчани дали своя глас за достойните хора“, приветства зам.-кметът на Пловдив Анести Тимчев, който е инициатор за кампанията „Пловдив-град на доброто“.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*