Известни лица подкрепиха асоциация НАЕ в отбелязването на Международния ден на наследствения ангиоедем със своите пожелания за здраве и успехи към всички страдащи от тази диагноза

                                          

 

 

Мирзакарим Норбеков:   

Ни една болест не прави човек инвалид или нещастен. Цялата трагедия и величието се намират в неговото съзнание. Нужно ви е доказателство? Чували сте за Ник Вучич и Стивън Хокинг нали, а като тях има милиони. Това послание е специално за вас!

Жана Иванова и ваш Мирзакарим Норбеков

                                                                                                                                                                Георги Тошев          

Пожелавам на всички засегнати от наследствения ангиоедем да имат куража да живеят достойно, да бъдат щастливи със семействата и близките си. Да не се отказват от ежедневните си битки и да бъдат равностойна част от нашето общество!

 

Илиана Раева:      

Желая на всички болни от наследствен ангиоедем Вяра, Сили, Надежда и жажда за живот!

 

Мадлен Алгафари:    

Подкрепям тези, които не се предават и се борят с трудното! Свидетел съм на много такива победи! Желая здраве, вяра и светла енергия на хората с това заболяване и близките им, които наравно с тях са в битката! 

 

 

Тити Папазов:    

Във връзка с международния ден на наследствения ангиоедем, използвам възможността да поздравя всички семейства засегнати от тази болест и да им пожелая да имат вяра, защото само тя може да ги направи по-силни за да се преборят с трудностите. Те са равни като всички нас здравите и не по- малко заслужават щастлив живот. По-трудно се случва при тях всичко, но трудностите ни каляват!

 

 

Иван Динев (Устата):        

Бъдете усмихнати, работливи, отлични! Защото сте хора не по-различни!

 

 

 

Ники Кънчев:         

Да живееш в съжителство с наследствения ангиоедем си е изпитание от върховна степен. Да внимаваш какво ядеш, пиеш, да се ослушваш на всяка житейска крачка и даже преди да я направиш – това хич не е лесно. 

Представям си и душевните терзания на хората с наследствен ангиоедем – къде сбърках, кой сбърка, защо и кой ме „наказва“?

Приятели мои, всеки от нас има под една или друга степен своя „ангиоедем“, всеки се страхува и се пази от нещо или някой….Затова искам да  ви пожелая кураж! Вярвам че световната фармация, най-ярките научни умове от медицината работят за вас, да решат проблемите ви, както и на диабетиците, раковоболните и всички останали масови или редки болести. Новите технологии също работят за вас…

Затова смелост и се радвайте на всеки миг в този живот! 

 

Д-р Неделя Щонова:    

Това е рядко и животозастрашаващо заболяване. И именно затова много пациенти се сблъскват с неправилна диагноза, неправилно лечение и предотвратима трагедия в спешното отделение. Мили хора, живейте нормален, пълноценен живот. Но и се пазете. Научила съм много неща от моите пациенти. Едно от тях е, че са необходими не само терапевтични думи, но и терапевтични действия. Пазете се, бъдете бдителни, уважавайте тялото си. И най-вече никога не се предавайте, никога, никога, никога! Не унивайте, не навеждайте глава в отчаяние, борете се, носете духът на здравето в себе си и вярвайте! Вярата е основен източник на терапевтична сила, тя е “златната жила” на всяко лечение. От сърце пожелавам успех на всички хора засегнати от наследствения ангиоедем. Дай Боже да попадате винаги на точното място и точните лекари. Обичам ви. Вас и вашите семейства! Когато всички обединим усилия за за да преодолеем заедно последствията на болестта, ще променим системата към по-добро. Вярвам!

 

Валя Балканска:   

И на болен и на здрав човек се пожелава най-вече здраве, защото няма по-голямо богатство от това. Пожелавам ви много кураж и сили по трудния ви път.Трябва навсякъде и във всичко да подаваме ръка на падналия за да сме успешни заедно.

Здрав народ-здрава държава! Стабилен народ-стабилна държава!

 

Поли Паскова:   

Не забравяйте, че душата ви е част от Бога и най-бързия начин за нейното духовно извисяване е страданието ,и че това е бил избора на вашата душа.Колкото и да ви е трудно приемете изпитанието с благодарност и сила на духа. Ние сме с вас чрез нашето състрадание и не се отчайвайте! Нека Бог ви дава сили за да вървите напред. Обичаме ви!

 

 

 

 

 

 

Асоциация НАЕ

www.naebg.eu

контакти:0878 518267

email:nae_08@abv.bg

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*