„Пловдив-град на доброто”-проект на Асоциация НАЕ, Община Пловдив и НАХРБ

     На 13.06.2020 г. стартира за девета поредна година акцията „В търсене на добрия човек”, която   издирва най-добрите пловдивчани предложени от съгражданите си. През тази година акцията ще протече под мотото ”Пловдив-град на доброто” под патронажа на кмета на града Здравко Димитров. След представянето на града ни пред света като столица на културата, тази година ние се представихме като едни добри и стойностни българи. В годината на душевни и икономически катаклизми   от огромното предизвикателство Ковид 19, Пловдив доказа на практика, че е достойна столица и на доброто. В сферата на здравето и социалната грижа   се включиха много дарители и доброволци.

Асоциация НАЕ е изключително много благодарна на Община Пловдив, на г-н Здравко Димитров и на г-н Анести Тимчев (зам.кмет по социална политика и европейски проекти), за сътрудничеството и мащабното провеждане на тази акция.

Председателят на организацията Йорданка Петкова бе включена към журито, което ще определи кои ще са наградените най-добри пловдивчани, от кмета на града на специална церемония.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*